Panelne ograje za neravnine

Panelne ograje za neravnine

Individualne rešitve za ograjevanje vrtov, hiš, poslovnih objektov na neravnih predelih

Dimenzije in oblike panelov prilagodimo vašemu terenu, vašim željam in potrebam z izdelavo panelov pod kotom (iz 5 mm žice). Če potrebujete več zasebnosti, priporočamo namestitev lesenih impregniranih letvic.

Panelna ograje je namenjena: ograjevanju hiš, vrtov, poslovnih zgradb, igrišč

Dodatne možnosti: kamnito polnilo, leseno polnilo, polnilo s PVC trakom, panelne ograje z betonsko lamelo

Obstojnost, vremenski vplivi: ograja je obstojna in odporna na vremenske vplive, ne potrebuje posebnega vzdrževanja

Panelne, vrtne ograje za neravnine - Klančnik Panelne, vrtne ograje za neravnine - Klančnik Panelne, vrtne ograje za neravnine - Klančnik Panelne, vrtne ograje za neravnine - Klančnik Panelne, vrtne ograje za neravnine - Klančnik Panelne, vrtne ograje za neravnine - Klančnik Panelne, vrtne ograje za neravnine - Klančnik Panelne, vrtne ograje za neravnine - Klančnik Panelne, vrtne ograje za neravnine - Klančnik Panelne, vrtne ograje za neravnine - Klančnik

Pošljite povpraševanje

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Jože Klančnik s.p. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
2022, Ograjni sistemi Klančnik
Nastavitve piškotkov | Izdelava spletnih strani: Sloway spletne rešitve