Panelne ograje s kamnitim polnilom

Kamnite ograje

Individualne rešitve za ograjevanje vrtov, hiš ali poslovnih stavb s kamnitim polnilom

Kamnite ograje so modna poslastica in so cenovno dostopne. Ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. So ograje, ki poskrbijo za intimnost in mir, delujejo protihrupno. S svojo podobo delujejo naravno, so varne za živali, za ljudi in okolje. Polnite jo lahko s kamenjem po vaši izbiri.

Kamnite ograje podjetja Klančnik so izdelane iz dvojnih panelnih mrež različnih dimenzij z močnejšimi nosilnimi stebri (60 x 120 mm) in polnjene z želenim kamenjem.

Kamnita ograja je namenjena: ograjevanju hiš, vrtov, poslovnih objektov

Obstojnost, vremenski vplivi: ograja je obstojna in odporna na vremenske vplive, ne potrebuje posebnega vzdrževanja

Ograja za vrt, kamnito polnilo - Klančnik Ograja za vrt, kamnito polnilo - Klančnik Ograja za vrt, kamnito polnilo - Klančnik Ograja za vrt, kamnito polnilo - Klančnik Ograja za vrt, kamnito polnilo - Klančnik Ograja za vrt, kamnito polnilo - Klančnik Ograja za vrt, kamnito polnilo - Klančnik Ograja za vrt, kamnito polnilo - Klančnik

Pošljite povpraševanje

Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Jože Klančnik s.p. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
2022, Ograjni sistemi Klančnik
Nastavitve piškotkov | Izdelava spletnih strani: Sloway spletne rešitve